Medicinsk sekreterare till Örestadsklinikens Vårdcentral

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 70 anställda och 12 700 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadskliniken söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet från Primärvård. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet PMO. Vi arbetar också i Mina Vårdkontakter, Mina Planer, Filur, SOM etc.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta journalskrivning. Det kommer också ingå administrativa arbetsuppgifter såsom scanning och tidsbokning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Eva Porre, samordnare medicinska sekreterare, på 040-371756, eller Åsa Blomberg, vårdcentralchef, 040-163202 om du har frågor. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Tillsvidareanställning, heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Kontaktpersoner
Eva Porre, samordnare sekreterare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åsa Blomberg, vårdcentralchef
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Tel. 040-163214
www.orestadskliniken.com