Örestadskliniken söker vikarierande psykolog

Örestadskliniken är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Kliniken öppnade 2009 och är multidisciplinär (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Örestadskliniken har 60 anställda och 12.800 listade patienter.

Örestadsklinikens psykologavdelning består idag av 6 leg psykologer som arbetar med Vårdval psykoterapi - kort och lång behandling och Unga Vuxna. Vi arbetar huvudsakligen på uppdrag av Region Skåne men även privat. Vi har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen, rehab, BVC, BMM och klinikens eget gym Win.

Vi söker en legitmierad psykolog med KBT-kompetens. Erfarenhet av arbete inom primärvård, samt klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling är meriterande för tjänsten. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Arbetsuppgifterna innefattar framförallt kvalificerad bedömning av patienter med psykisk ohälsa samt terapeutisk behandling där inte specialistpsykiatrins resurser krävs. Våra patienter har varierande bakgrund och problematik, vilket medför att du får ett omväxlande arbete.

Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i klinikens utveckling.

Tjänsten är ett vikariat, deltid eller heltid, med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Angelica Lööf, samordnare psykologerna, på tel 040-37 17 52 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Vikariat till 2020-06-06
Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Kontaktperson: Angelica Lööf, samordnare psykologerna, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Besöksadress
Eddagatan 4, 2 tr
217 67 Malmö
Telefon 040-163200
www.orestadskliniken.com

 

Örestadskliniken, en multidisciplinär vårdcentral, söker läkare

Välkommen att bli del i ett tvärprofessionellt team som vill skapa framtidens primärvård. Som allmänläkarspecialist hos oss är du spindeln i nätet i synnerhet eftersom du också deltar i handledningen  av våra ST-läkare och därigenom formar framtida kollegor. 

Arbetsbeskrivning
Örestadskliniken söker en specialist i allmänmedicin och/eller en legitimerad läkare som är intresserad av ett varierande arbete. I tjänsten ingår planerad mottagning med årskontroller och triagerade ickeakuta besvär varvat med teambaserade mottagningar såsom akutlinje, hypertonimottagning och hudmottagning. För att ytterligare få en samsyn kring hur vi bäst hjälper våra patienter har vi tvärprofessionella ronder. Det finns även möjlighet att sköta vårt vårdboende eller att ha BVC-mottagning.

Vi har ambitiösa och drivna ST/AT-läkare som behöver strukturerad handledning . Vi är flexibla vad gäller arbetstider och använder oss av individuell lönesättning.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och vi ser gärna att du har specialistkompetens i allmänmedicin. Du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har genomgått aktuell handledarutbildning och har kunskaper i journalsystemet PMO.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och vi som arbetar här trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier, vilket våra multidisciplinära klinik erbjuder möjligheter att göra. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Örestadskliniken
Örestadskliniken öppnade 2009 och har 70 anställda och 12.700 listade patienter.  Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Kliniken ligger på lugna Bellevue i Malmö, och våra lokaler är moderna, ljusa och rymliga. Till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Det är enkelt att ta sig till oss med bil, buss eller cykel.

 På Örestadskliniken har vi för närvarande 4 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, en AT-läkare och en ortoped. Vi har förutom den fasta personalen 2 inhyrda läkare som arbetar hos oss en längre period. Vi önskar trots att det fungerar bra att ersätta dem med tillsvidareanställda läkare eftersom vi strävar efter hög patientsäkerhet och kontinuitet för både patienter och läkare. Vi söker därför en specialistläkare i allmänmedicin och/eller en leg läkare som vill vara en viktig och långsiktig del i vår fortsatta utveckling. För en leg läkare finns möjlighet till en ST-tjänst efter 6 månader tjänstgöring om vi trivs med varandra.

På Vårdcentralen driver förutom läkarna 10 sjuksköterskor, med olika specialistutbildning, distriktssköterske-, diabetes-, astma/KOL-, minnes-, vaccinations-, hypertoni och äldrevårdsmottagning. Vi har också dietist på plats 3 dagar i veckan. God patientservice ges även av våra receptionister, undersköterskor och inte minst våra duktiga sekreterare som ser till att diktat omvandlas till journalanteckning inom 3 dagar.
Klinikens öppettider är kl 8-17 mån-tors och kl 8-15 på fredagar. På kvällar och helger hänvisar vi våra patienter till Kvälls- och helgmottagningen på Södervärn. Det finns möjlighet till jourtjänstgöring där.

Vår rehabavdelning består av 5 fysioterapeuter, 5 kiropraktorer, arbetsterapeut och rehabkoordinator. Vi har ett brett utbud av behandlingar och gruppaktiviteter i vårt fina gym Win. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en smidig övergång från rehabiliteringsträning till friskvårdsträning.

 Örestadskliniken försöker möta den ökande psykiska ohälsan i samhället genom att ha 7 psykologer i verksamheten. De erbjuder KBT, PDT, IPT,  ”Unga Vuxna”-terapi, föreläsningar i depression och ångest samt kurser i mindfulness. Vi erbjuder främst individuell terapi, men även par- och gruppterapi.

Sist men inte minst ingår även BMM och BVC i kliniken.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Vårdcentralchef Åsa Blomberg på tel 040-163202 eller genom mejl till samma adress som ansökan.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Skicka din ansökan till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Att: Åsa Blomberg
Eddagatan 4
217 67 Malmö

 

Örestadsklinikens Vårdcentral söker sjuksköterska

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 65 anställda och 12 900 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne och vi följer därmed riktlinjerna i Hälsovalet för primärvård. Fördelen med att arbeta inom en mindre enhet är att vi har en platt organisation med korta beslutsvägar vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka klinikens framtida arbetssätt.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Har du bred kompetens som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från eget mottagningsarbete och såklart om du tidigare arbetat på vårdcentral är det meriterande. Språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vårt mål är att ge alla våra sjuksköterskor varierade arbetsuppgifter utifrån befintlig kompetens men också att ge möjlighet till en ständig utveckling. Förutom eget mottagningsarbete ingår triagering via telefon, provtagning på laboratoriet samt att 1-2 gånger/vecka ingå i vår akutmottagning. Sjuksköterskorna tar varje dag emot patienter som triagerats via telefoni för akuta bedömningar och om behov finns för besök hos t ex läkare ordnas det när patienten är på plats. Läkarna har akutmottagning samma tid och arbetet kring patienterna är teambaserat.

Med många patienter byggs en långvarig relation medan andra endast kommer på enstaka besök. Förutom variation på arbetsuppgifter och patienter har vi på kliniken ett nära samarbete med BVC, BMM, samt psykolog- och rehabenhet där på sistnämnda, både arbetsterapeut, fysioterapeut och kiropraktor ingår. Det gör arbetet mer stimulerande och roligt och vi kan enklare lösa patientens alla problem och arbeta patientcentrerat.

Vi söker dig som kan arbeta i team såväl som självständigt. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Tjänsten är till att börja med ett vikariat med start den 10 juni eller enlig överenskommelse. Då en av våra duktiga sjuksköterskor tänker vidareutbilda sig finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Hör gärna av dig till verksamhetschef Åsa Blomberg på 0731-523558 för mer information.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning
Heltid/deltid
Tillträde den 10 juni eller enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Kontaktperson: Åsa Blomberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Arbetsgivare
Örestadsklinikens Vårdcentral
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Telefon och webbplats
0731-523558
www.orestadskliniken.com