Malmös trevligaste och mest kompletta vårdcentral söker läkare

Välkommen att bli del i ett tvärprofessionellt team som vill skapa framtidens primärvård. Som allmänläkarspecialist hos oss är du spindeln i nätet i synnerhet eftersom du också deltar som handledare i vår ST-akademi och därigenom formar framtida kollegor.

Arbetsbeskrivning
Örestadskliniken söker en specialist i allmänmedicin som är intresserad av ett varierande arbete. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare i allmänmedicin på en vårdcentral, med möjlighet till extra ansvarsområden utifrån dina intressen. Du kommer ev även handleda AT- och ST-läkare. Örestadskliniken är ständigt under utveckling och du ges möjlighet att vara med och forma din egen vårdcentral och tjänst. Självklart satsar vi på fortbildning och kompetensutveckling. Vi är flexibla vad gäller arbetstider och använder oss av individuell lönesättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har genomgått aktuell handledarutbildning och har kunskaper i journalsystemet PMO. Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Örestadskliniken
Örestadskliniken öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik med 65 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Kliniken ligger på lugna Bellevue i Malmö, och våra lokaler är moderna, ljusa och mycket rymliga. Till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Det är enkelt att ta sig till oss med bil, buss eller cykel. Örestadskliniken är en nytänkande vårdcentral med hög serviceanda och högt i tak. På vårdcentralen arbetar idag 9 läkare och vi har vår egen sk ST-akademi. Flera av våra allmänläkarspecialister är AT- och ST-handledare, bedriver forskningsstudier, föreläser och/eller har uppdrag inom AKO. Våra 7 sjuksköterskor och distriktssköterskan har mottagningar inom astma/KOL, diabetes, demens, blodtryck, inkontinens och vaccinationer samt dietist.

På vårdcentralen arbetar även 5 undersköterskor, 4 medicinska sekreterare och 4 receptionister. Upplägget är idag läkar- och sköterskeledd akutmottagning på förmiddagen och inbokade patienter på eftermiddagen. Klinikens öppettider är kl 8-17 mån-tors och kl 8-16 på fredagar. På kvällar och helger hänvisar vi våra patienter till Kvälls- och helgmottagningen på Södervärn.

Vår rehabavdelning består av 5 fysioterapeuter, 5 kiropraktorer, naprapat, ergonom och arbetsterapeut. Vi har ett brett utbud av behandlingar och gruppaktiviteter i vårt fina gym Win. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en smidig övergång från rehabträning till friskvårdsträning. Örestadskliniken satsar hårt på psykologer i dessa tider med allt ökande psykisk ohälsa. Vi har 6 psykologer och erbjuder KBT lång och kort, IPT, ACT och ”Unga Vuxna”-terapi. Vi erbjuder främst individuell terapi, men även par- och gruppterapi. Sist men inte minst har vår egen BMM och BVC.

Vi har idag visst samarbete med Victoria Vård och Hälsa samt Lundbergsgatans vårdcentralen.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Vårdcentralchef Åsa Blomberg på tel 040-163202. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning
Anställningsform: tillsvidareanställning
Omfattning: heltid/deltid
Tillträde: enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Att: Åsa Blomberg
Eddagatan 4
217 67 Malmö

Hämta PDFÖrestadsklinikens Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 65 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

På Örestadsklinikens Vårdcentral finns förutom läkarmottagning olika sjuksköterskeledda mottagningar såsom distriktssköterske-, astma/KOL-, diabetes-, minnes- och vaccinationsmottagning. Vi strävar efter att alla sjuksköterskor skall ha egna mottagningar och egna ansvarsområden att kunna utveckla, men arbetet innebär även telefonrådgivning och bedömningar i lättakutmottagningen.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Har du erfarenhet av vårdcentralsarbete är det meriterande liksom om du tidigare arbetat i någon typ av triage. Har du någon form av specialistsköterskeutbildning är även det ett plus liksom om du har handledarutbildning för sjuksköterskor. Arbetsuppgifterna kan anpassas utifrån ditt kompetensområde.

Då arbetet är självständigt söker vi dig som tar ansvar för ditt arbete. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Tjänsten är tillsvidareanställningar, deltid eller heltid, med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till vårdcentralchef Åsa Blomberg på 040-16 32 02 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid/deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Kontaktpersoner
Åsa Blomberg Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Arbetsgivare
Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Postadress
Eddagatan 4 217 67 Malmö
Besöksadress
Eddagatan 4 217 67 Malmö
Telefon och webbplats
040-16 32 00
www.orestadskliniken.com

Hämta PDF